DE PRAKTIJK

Vanuit de verschillende disciplines die ik in mijn praktijk hanteer zoals: acupunctuur, homeopathie, fysiotherapie, haptonomie, biodynamische therapie en adem & ontspanning, heb ik inmiddels een eigen unieke manier van werken ontwikkeld die zich niet zomaar laat plaatsen in één van die disciplines en dus een combinatie is van de verschillende disciplines samen.

In een eerste gesprek komt soms een specifieke klacht naar voren en heeft de cliënt zelf al een keuze voor een specifieke behandeling gemaakt. Uiteraard is dat dan de ingang voor mijn begeleiding.

TOEPASSEN VAN VERSCHILLENDE DISCIPLINES

Maar regelmatig komen we 'onderweg' op deze 'reis' aspecten tegen, die vragen om iets anders. Als je bijvoorbeeld binnen komt met een burn-out en je wilt worden behandeld met homeopathie, dan kan rust in het systeem bijdragen aan de goede werking die homeopathie biedt. Een goede manier om die rust te bereiken is de acupunctuur, waarna we aan de slag kunnen met homeopathie. Vanuit het verhaal wat je vertelt (de anamnese) zullen we zeker dingen tegenkomen waar je in je leven tegen aan loopt. Mogelijk hebben ze zelfs meegeholpen om je zover uit balans te brengen dat een burn-out het gevolg was.

Meer achtergrond informatie over deze filosofie vind je hieronder. Verder vind je hieronder meer informatie over de tarieven en kun je een indruk krijgen van mijn praktijk.