BALANS ZOEKEN

Vanuit de verschillende disciplines die ik in mijn praktijk hanteer, zoals o.a: acupunctuur, homeopathie, fysiotherapie, haptonomie, biodynamische therapie en adem & ontspanning, heb ik inmiddels een eigen unieke manier van werken ontwikkeld die zich niet zomaar laat plaatsen in één van die disciplines en dus een combinatie is van de verschillende disciplines samen. In een eerste gesprek komt soms een specifieke klacht naar voren en heeft de cliënt zelf al een keuze voor een behandeling gemaakt. Uiteraard is dat dan de ingang voor mijn begeleiding.

SAMEN ZOEKEN NAAR JOUW BALANS

Samen gaan we op zoek om verder te kijken dan alleen de klacht. Deze tocht kan van start gaan met een biodynamische massage om je eigen bewustzijn te bevorderen. Hoe ga je met jezelf en je emoties om en wat doet stress met jouw gesteldheid? Vanuit het lichaamswerk tijdens de massage kunnen we nog dieper ingaan op dat wat mogelijk jouw energie verstoort of blokkeert.

Wil je uitsluitend een behandeling homeopathie of acupunctuur dan is dat natuurlijk mogelijk. Maar mijn unieke manier van werken is er sterk op gericht om juist samen met jou te kijken naar waar je en hoe je het diepe contact met jezelf kan (terug)vinden. Om zo vanuit een gezonde balans verder te gaan op je levensweg. Voor sommige mensen is dit een hele tocht die lang duurt. Anderen komen een tijdje, gekoppeld aan een klacht, gaan dan alleen verder en komen later terug om de draad weer op te pakken.

Meer informatie over de verschillende disciplines die ik toepas bij al mijn behandelingen vind je hieronder.